info@kinderlogopediedebetuwe.nl Ma, Wo, Vrij 8.00 - 17:00

Laatste nieuws Kinderlogopedie De Betuwe

Op deze pagina vindt u een overzicht van nieuwsberichten van Kinderlogopedie De Betue. Op deze pagina vindt u de laatste informatie van onze logopediepraktijk en delen wij belangrijke updates.

Denise van der Slot Nieuwsarchief Geschreven: 01 January 2021

Kinderlogopedie De Betuwe heeft ook voor 2021 met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Dit betekent dat wij de rekening direct indienen bij uw zorgverzekering. Voor kinderen betaald u daarnaast geen eigen risico.Wilt u weten of we ook met uw zorgverzekeraar een contract hebben afgesloten, kijk dan bij vergoedingen

Denise van der Slot Nieuwsarchief Geschreven: 01 September 2020

Met ingang van het nieuwe schooljaar is Kinderlogopedie De Betuwe ook gevestigd in Gedermalsen. Onze logopedist is elke woensdagochtend aanwezig op de Rehobothschool in Geldermalsen. Het adres is Laan van Leeuwenstein 6. Op deze locatie van de Rehobothschool geeft de logopedist ondersteuning aan kinderen in de groepen 5 tot en met 8.

Denise van der Slot Nieuwsarchief Geschreven: 11 May 2020

Vanaf 11 mei is het weer toegestaan om logopedische behandeling te volgen op onze praktijk. Dit betekent dat u uw kind weer kunt aanmelden. Kinderlogopedie De Betuwe volgt nauwlettend de richtlijnen van de overheid, het RIVM en de GGD met betrekking tot het Covid-19 virus. Tevens laten wij ons adviseren door de beroepsvereniging voor de logopedie (NVLF). Wij nemen de volgende maatregelen: Wanneer u (of uw kind) zich ziek voelt, hoest, verkouden bent of koorts heeft, dan blijft u thuis en meldt u zich af. Wij brengen geen kosten in rekening. Maximaal één ouder of verzorger is toegestaan bij de behandeling van het kind. U hoeft geen plaats te nemen in de wachtruimte maar kunt direct plaatsnemen in de behandelruimte. Indien gewenst, is behandeling via beeldbellen mogelijk. Heeft u nog vragen naar aanleiding van de maatregelen die onze praktijk neemt tegen Covid-19? Neem dan contact met ons op.

Denise van der Slot Nieuwsarchief Geschreven: 28 February 2020

Vanaf 1 maart is onze logopediepraktijk gevestigd aan de Lingedijk 58 in Tiel. U kunt op deze locatie terecht van woensdag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur. Onze ruimte is gevestigd op de eerste verdieping, welke u kunt bereiken met de trap of lift. Er is op deze verdieping een wachtruimte waar u plaats kunt nemen. Als u met de auto komt, kunt u gratis bij het gebouw parkeren. Station Tiel (trein en bus) is op een paar minuten loopafstand. In dit pand zijn meerdere zorgprofessionals gevestigd, waaronder Speltherapie Tiel, Gezin in Balans en Tandheelkundig Centrum Care for Dental.

Denise van der Slot Nieuwsarchief Geschreven: 01 February 2020

Kinderlogopedie De Betuwe heeft voor 2020 met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Dit betekent dat wij de rekening direct indienen bij uw zorgverzekering. Voor kinderen geld daarnaast geen eigen risico.Wilt u weten of we ook met uw zorgverzekeraar een contract hebben afgesloten, kijk dan op onze pagina over vergoedingen

Denise van der Slot Nieuwsarchief Geschreven: 04 January 2020

Kinderlogopedie De Betuwe is met ingang van 17 januari jl. lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). De NVLF is de beroepsvereniging voor logopedisten. Wij willen onze cliënten kwalitatief hoogstaande logopedische zorg kunnen bieden. De NVLF ondersteunt ons in het doeltreffend en doelmatig handelen door het opstellen van richtlijnen en protocollen (adviezen en handelingsinstructies). Wij volgen deze richtlijnen, zodat we voldoen aan de kwaliteitstoets zoals opgesteld door de beroepsvereniging. De kwaliteitstoets toetst de basiskwaliteit van de logopedie zoals vastgesteld door de beroepsvereniging.

Denise van der Slot Nieuwsarchief Geschreven: 01 January 2020

Onze logopedist, Denise van der Slot, heeft de herregistratie afgerond in Het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit register voert de registratie en herregistratie uit voor paramedische beroepen en toetst of een paramedicus voldoet aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep. Wilt u meer informatie over het kwaliteitsregister, kijk dan op de site www.kwaliteitsregisterparamedici.nl/