info@kinderlogopediedebetuwe.nl Ma, Wo, Vrij 8.00 - 17:00

Bent u niet tevreden over onze zorg?

U komt voor goede hulp en begeleiding. Die willen wij graag bieden. Onze logopedist doet er alles aan goede zorg te verlenen en alles zorgvuldig te organiseren.

Mocht u als cliënt onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan is het belangrijk dat te bespreken. We zoeken samen naar een oplossing. Onze logopedist heeft elke sessie ruimte voor een evaluatie of kan met u desgewenst een aparte afspraak maken. U kunt ook per e-mail of schriftelijk een klacht indienen, zie de mogelijkheden op onze contactpagina.

Biedt het gesprek met onze logopedist geen of niet voldoende oplossing? Of is er een goede reden om geen gesprek aan te willen gaan? Dan kunt u gebruik maken van onze klachtenprocedure. Onze praktijk is aangesloten bij de Klachten- en geschillenregeling Paramedici. Een onafhankelijke klachtenfunctionaris zal uw klacht dan in behandeling nemen. Meer over de klachtenregeling, leest u in onderstaande folder.

Folder klachtenregeling

Gerelateerde artikelen

Naast onze locaties in Tiel en Geldermalsen kunt u ook terecht in Varik. Alle locaties zijn open tijdens schooluren maar ook daarbuiten.

Heeft u geen verwijzing? Geen probleem! Logopedie is ook toegankelijk zonder een verwijzing van de huisarts. Niet alle zorgverzekeraars vergoeden de d...