info@kinderlogopediedebetuwe.nl Ma, Wo, Vrij 8.00 - 17:00

Nieuwe locatie geopend

Naast onze locaties in Tiel en Geldermalsen kunt u ook terecht in Varik. Alle locaties zijn open tijdens schooluren maar ook daarbuiten.

Naast onze eigen praktijklocatie in Tiel, zijn wij gevestigd op een tweetal scholen. U bent vrij om deze locaties te bezoek ook wanneer uw kind geen leerling is van de school. Voor een routebeschrijving, adresgegevens ejn/of telefoonnummer, verwijzen wij u graag naar onze contactpagina.

Contactgegevens


Tiel

Lights

Lingedijk 58 Tiel

Vanaf 1 maart 2020 is Kinderlogopedie De Betuwe gevestigd aan de Lingedijk 58 in Tiel. U kunt op deze locatie terecht van woensdag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur. Onze ruimte is gevestigd op de eerste verdieping, welke u kunt bereiken met de trap of lift. Er is op deze verdieping een wachtruimte waar u plaats kunt nemen. Als u met de auto komt, kunt u gratis bij het gebouw parkeren. Station Tiel (trein en bus) is op een paar minuten loopafstand. In dit pand zijn meerdere zorgprofessionals gevestigd, waaronder Speltherapie Tiel, Gezin in Balans en Tandheelkundig Centrum Care for Dental.


Geldermalsen

Lights

Rehobothschool Geldermalsen

Met ingang van het schooljaar 2020-2021 is Kinderlogopedie De Betuwe ook gevestigd in Gedermalsen. Onze logopedist is elke woensdagochtend aanwezig op de Rehobothschool in Geldermalsen. Het adres is Laan van Leeuwenstein 6. Op deze locatie van de Rehobothschool geeft de logopedist ondersteuning aan kinderen in de groepen 5 tot en met 8


Varik

Lights

Burgemeester Westerbeek van Eertenschool

Met ingang van 19 april 2021 is Kinderlogopedie De Betuwe ook gevestigd in Varik. Onze logopedist is elke maandagmiddag aanwezig op de Burgemeester Westerbeek van Eertenschool in Varik. Het bezoekadres is Walgtsestraat 26 in Varik. Woont u in Heesselt of Varik en heeft u kind logopedie nodig? Meldt u kind dan nu aan.

Gerelateerde artikelen

Naast onze locaties in Tiel en Geldermalsen kunt u ook terecht in Varik. Alle locaties zijn open tijdens schooluren maar ook daarbuiten.

Heeft u geen verwijzing? Geen probleem! Logopedie is ook toegankelijk zonder een verwijzing van de huisarts. Niet alle zorgverzekeraars vergoeden de d...