info@kinderlogopediedebetuwe.nl Ma, Wo, Vrij 8.00 - 17:00

Maak kennis met ons team

Wij stellen ons graag aan u voor!
Denise van der Slot
Denise van der Slot

Logopedist en Praktijkhoudster

Mijn naam is Denise van der Slot. Sinds 2013 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik een specialisatie gevolgd in het behandelen van zowel eentalige als meertalige kinderen en het betrekken van zijn/haar omgeving. De afgelopen jaren heb ik mezelf verder gespecialiseerd in het behandelen van kinderen in de leeftijdscategorie van 2 tot 18 jaar. Ik heb verschillende cursussen en bijeenkomsten gevolgd voor spraak, taal en afwijkende mondgewoonten. Mijn passie ligt bij het behandelen van deze doelgroep en problematiek.

Het onvoorspelbare, unieke en uitdagende van kinderen maakt mij enthousiast. Ik vind het leuk en een uitdaging om vanuit de mogelijkheden van een kind te werken. Ouders kenmerken mij als rustig, open, eerlijk en creatief. Ik vind het belangrijk dat er een fijne en open sfeer heerst en dat de communicatie als laagdrempelig wordt gezien. Tevens vind ik het belangrijk om transparant te zijn en goede zorg te leveren. Als ouders wil je dat je kind goede zorg krijgt en weten waarom bepaalde zorg gegeven wordt.

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben lid van de beroepsvereniging NVLF. Daarnaast vind ik het belangrijk om nieuwe ontwikkelingen binnen mijn vakgebied te volgen en toe te passen. Hiervoor volg ik regelmatig bij- en nascholing.

Registratienummer Kwaliteitsregister Paramedici 99912245591 | AGB code 05192108

Stefan van Ommeren
Stefan van Ommeren

Administratief ondersteuner

Mijn naam is Stefan van Ommeren. Als administratief ondersteuner verricht ik werkzaamheden ter ondersteuning van de logopedist. Ik richt mij met name op de administratieve en financiële aspecten van de praktijk. Denk hierbij aan de contracten met zorgverzekeraars, communicatie en huisvesting. In 2011 heb ik de opleiding economie afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Naast mijn werkzaamheden voor de praktijk, werk ik als Risk Manager.

Voor klachten, opmerkingen en/of vragen over vergoedingen kunt u met mij contact opnemen.