info@kinderlogopediedebetuwe.nl Ma, Wo, Vrij 8.00 - 17:00

De werkwijze van Kinderlogopedie de Betuwe

Kinderlogopedie De Betuwe staat voor persoonlijke aandacht en kwalitatief goede begeleiding op maat. Hierbij vinden wij het belangrijk dat er sprake is van een open en ontspannen sfeer, zodat het kind en de ouder(s)/verzorger(s) met tevredenheid, plezier en vertrouwen naar de praktijk komt. Binnen de behandeling wordt er veel gebruik gemaakt van spel en beweging. Door middel van spel en beweging wordt de motivatie gestimuleerd en de interesse aangewakkerd, wat ten goede komt van de spraak- en taalontwikkeling. De logopedie is niet alleen gericht op het kind, maar ook op de ouder(s) en/of verzorger(s) en zijn/haar omgeving. Door samen te werken kan uw kind ook buiten de oefensituatie het geleerde in praktijk brengen. Dit is belangrijk voor het optimaliseren van de hulpvraag.

Daarnaast doet Kinderlogopedie De Betuwe er alles aan om uw privacy te waarborgen volgens de wet-en regelgeving van Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij zullen uw gegevens nooit delen met andere zorgverleners zonder uitdrukkelijke toestemming.

Ons team

Wij stellen ons graag aan u voor. Wilt u meer weten klik dan op de profielfoto.

Stefan van Ommeren
Stefan van Ommeren

Administratief ondersteuner

Bent u (niet) tevreden met onze zorg?

Het kan, ondanks alle goede zorgen, voorkomen dat u helaas niet tevreden bent of een klacht heeft.

Een eerste afspraak? Hoe verder?

Tijdens de eerste afspraak doen we een intake. Daarna volgt vaak een onderzoek en behandeling.

Hoe zijn wij te bereiken?

Onze logopediepraktijk is gevestigd aan de Lingedijk 58 in Tiel. U vindt ons op de eerste verdieping van het pand "De Bron". Wij werken uitsluitend op afspraak. De afspraken vinden, in overleg met ouder/verzorger, meestal wekelijks op dezelfde dag en tijdstip plaats. De logopediepraktijk is geopend van woensdag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Wilt u liever op een ander moment contact zoeken? Dat kan! U kunt ons een Whatsapp of e-mail bericht sturen of contact opnemen via het contactformulier op onze contactpagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.